e
Banner

Etiketler: barsan global logistics



BGL, Çin’de yeni yatırımlarla hamle yapacak


Yayın: 11-12-2013
Kategori: Lojistik

1982 yılında gümrükleme şirketi olarak kurulan Barsan Global Lojistik, bugün gümrükleme, uluslararası kara, hava, deniz ve demiryolu nakliye, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, stok yönetimi, dağıtım gibi birçok alanda küresel ölçekte entegre lojistik hizmetler sunuyor. 




BGL 20 yeni lojistik merkez açacak


Yayın: 24-01-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

Üç ayrı kıta ve 19 ülkede bulunan 56 lojistik merkezle faaliyetlerini yürüten Barsan Global Lojistik, global büyüme hedefleri doğrultusunda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, 2017’de 20 yeni lojistik merkez açacaklarını söyledi. 
 
zirve_banner
 




BGL’nin Çin-Bangladeş-CIS- Rusya servisine talep artıyor


Yayın: 29-06-2017
Kategori: Denizyolu

Başta Avrupa, Amerika, Uzakdoğu gibi dünya çapında ticaretin yoğun olduğu stratejik lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla denizyolu taşımacılığında hızlı ve güçlü bir büyüme yakalayan Barsan Global Lojistik’in, Çin ve Bangladeş’ten, Türk Cumhuriyetleri (CIS) ve Rusya’ya sunduğu deniz+demiryolu bağlantılı multimodal servisi ciddi talep görüyor. 




Barsan global gücüyle bir adım önde



81 lojistik merkeziyle hizmet ağını ABD’den Çin’e, Avrupa’dan Asya’ya kadar çok geniş bir coğrafyaya yayan Barsan Global Lojistik (BGL), bu gücünü intermodal taşımacılıkta da kullanarak ciddi bir rekabet avantajı yakalıyor. “Tüm dünyada oluşturduğumuz geniş hizmet ağı ile intermodal taşımacılıkta rakiplerimizin daima bir adım önündeyiz” diyen BGL Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, planlanan yatırımların tamamlanması ile 2020 yılı sonunda, dünya ekonomisinin yüzde 94.89’unu oluşturan ülkelerde olmayı hedeflediklerini söyledi.